Måndag igen.

En trevlig helg har passerat och det är måndag igen. Riktigt trevlig helg med mycket kalas. Lördagen blev en heldag med grabbarna. Öllunch på stan och sen hem hit för fotboll, tv-spel och tillsist lite Melodifestival. Mycket trevligt hur som helst. Idag är jag ledig och använt min dyrbara tid till att se i fatt lite av mina serier. Även fått röja lite efter helgens bravader. Nu är det dags för vårrullelunch och sen lite tv-spel. Härligt. Hej.

iPad 2.


På onsdag pressenterar Apple iPad 2. Det ryktas mycket men tror inte skillnaden blir så stor. Något snabbare processor, plattare design och en kamera som gör att man kan använda sig av FaceTime även på paddan. Vi får se vad de visar på onsdag. Lite spännande är det ändå.

Sony Sharp Shooter.


GE MIG! Men jag får vänta lite, för Sony Sharp Shooter släpps 13 mars. Jag älskar att lira Killzone 3 med Move och det här lär höja upplevelsen yttligare. Kriga kriga kriga.

Fredag idag, det måste firas. Lite brusrus har inhandlats och vi får se vart man hamnar ikväll. Trevlig helg. Puss.


Killzone 3.


Igår släpptes äntligen fulla utgåvan av Killzone 3. Så det inhandlades såklart tidigt igår innan jobbet. Köper det enbart för multiplayer delen. Som vanligt så flyger arbetsdagarna och veckan förbi. Hinner inte med speciellt mycket. Men nu närmar sig helgen igen. Trevligt. Är bra spel och ölsugen så får nog försöka styra upp någon slags spelkväll. Nu har jag inte tid att sitta här som någon jävla sucker. Måste spela Killzone. Hej.

Tisdag.


Ingen dålig tisdagkväll. Plankstek utan planka och Färjestadhockey. Lillebror är här. Vi har lirat lite PS3 men nu är det Hockeyn på tv som gäller. Mycket trevligt. Och jag fick till fantastisk jävla mat ikväll. Bra där Dennis.


..och en söt liten jävla Dennis från igår.

Fler dagar.

Mina lediga dagar och helgen har gått så förbannat fort, dels för att jag va sjuk och inte fick ut så mycket av dagarna. Men helgen har vart jävligt trevlig så kan trösta mig med det. Har vart ledig även idag. Har varvat DJ Hero 2 och vart på stan och ätit lunch med Matti och Emil. Mycket trevligt. Avslutade med en fika här hemma. Efter lite påtryckningar så ringde jag och köpte Big Brother-kanalen. Känns meningslöst. Men flickan ville ha. Ibland är det säkert kul. Verkar vara många nötter i BB. Men antar att man måste vara lite speciell för att ställa upp på det där. Nu tog bokstäverna i hjärnan slut. Hej.

Beställning.

Precis gjort en beställning i min egen butik. Två t-shirtar, ett förkläde och tre väskor. Trevligt. Girls, money, drugs & videogames t-shirten fick jag av flickan. Sött va?

Sötnos.


En lördag.



Kände mig faktiskt riktigt frisk sen igår. Blev god öllunch på stan med älsklingen, syster och svärmor. Trevligt. Sen bjöd jag över några nära och kära på kvällen för Melodifestival, grillning och lite kärlek. Blev riktigt trevlig. Mysigt och riktigt god mat.

God mat kör vi även på ikväll. Det blir grekisk sallad med grillad kyckling och sen mangomousse till efterrätt. Nom nom nom. Big Brother börjar ikväll med. Vilken lycka. Hoppas det motsvarar sina förväntningar nu efter många många år av väntan. Puss.

PS. Lite nytt sött i butiken. Rabattkoden FÄRDIGAGÅ ger 15% på alla ordrar.


Helg.

Trotsade lite av min krasslighet och begav mig till stan en sväng igår. Åt lunchhamburgare på Hugo med Bea. Mannen inte såsen. Inhandlade även DJ Hero 2. Helt slut när jag kom hem. Men sen gick resten av dagen åt till tv-spels scratch. Riktigt roligt. Lyxade till det med en fredagsöl och bakpotatis med räkröra på kvällen. Sen somnade jag som en liten jävla stock. Mysigt. Lördag idag och hoppas på att må bra ikväll så att man orkar hitta på något trevligt.

Sköna siffror.



Skönt att vara lite piggare nu så att man i alla fall orkar spela lite tv-spel. För det är som bekant ganska ansträngande. Lyckades med riktigt fina siffror både i FIFA11 och Black Ops idag. Grattis till mig. Trodde jag glömt hur man spelade Black Ops, lite skill satt visst kvar.

Stop praying.



Visste att jag skulle vara sjuk in på mina lediga dagar. Förbannat. Men det är på bättringsvägen och jag är ledig tills på tisdag så något vettigt borde jag kunna få ut av mina dagar. Fick ett litet lyckorus i morse i alla fall när jag kollade mitt konto. FK har äntligen fått tummen ur stjärten och satt in fyra månader retroaktivt. Så nu kan jag äntligen komma i rätt balans igen. På tiden. Annars händer det inte mycket här hemma. Feber och halsont. Roar mig med tv och kanske lite tv-spel när jag orkar.

Kan påminna om att nu gäller rabattkoden FÄRDIGAGÅ i min t-shirtbutik. Vilket ger 15% på alla ordrar. Mycket trevligt. Shoppa på!


ADD SUV.


Uffie Feat. Pharrell Williams - ADD SUV.

Förbannat.

Förbannat. Mår inte bättre idag. Tog emot att ta en sjukdag. Hatar att jag ska få dåligt samvete och känna mig dålig bara för att jag blir sjuk. Idiotiskt. Men det verkar ännu mer idiotiskt att ge sig ut i kylan med feber. Så jag får stanna hemma och vila upp mig.

Måndag.

Blev jobb även denna måndag. Flytt med chefen. Jobbat in några extradagar så blir bara en tredagars vecka. Om inte ännu kortare för när jag kom hem idag fick jag värsta febern. Legat utslagen hela dagen. Proppad med piller nu men ligger fortfarande och febersvettas. Värdelöst. Passande att man ska bli sjuk när man ändå kan vara lite ledig. Precis som julledigheten. Helvete. Får se hur jag mår i morgon men skulle tro att det inte kommer bli något jobb. Stackars Dennis.

Söndag.


Riktigt skön start på söndagen med söndagsfrukost till Disneydags. Sen har jag vifftat endel med Sony-dildon. Lirat Killzone 3. Blir betydligt mycket svårare med Move, siktet blir mycket snabbare och exakt men blir mycket svårare att röra gubben som man vill. Men tror jag börjar bli ganska säker på det nu. Riktigt roligt är det hur som helst.

Va en trevlig liten kväll igår också. Johan och Marika kom förbi. Det blev parmiddag och Melodifestivalen. Åt ungsrostade potatishalvor med ört och vitlöksmör, grekisk sallad och schnitzel. Dessutom lyxade vi till det med citron formage till efterrätt. Så vi blev tjocka och nöjda. Blev nyktert och vi va i säng innan halv elva. Skönt. Trevlig kväll som sagt.

Nu börjar det kurra i magen så dags att lägga ifrån sig snoppkontrollen och styra upp lite lunch istället. Ha en fin söndag. Puss.

Dagens shopping.




Blev medtvingade en sväng till Linköping idag. Blev en trevlig liten tur med Johan, Marika och älsklingen. Råkade shoppa lite. Två stycken Adidas tracktops. En grön/svart/rosa och en vit/blå/lila. Mycket fina. Sistnämnda fick jag av flickan i allahjärtansdagpresent. Sött.

Älskar verkligen den rosa. Har ett par stycken fina Adidaströjor nu. Sen blev det en Playstation Move Navigiringspinne med. Så nu ska det liras Killzone 3 med Move. Lyxmat på McDonalds och så såg vi allas idol Maria Montazami på Ikanohuset. Lycka.

Aningen sliten från gårdagen. Blev en ritkgit trevlig kväll hemma hos Bea. Slutade i en snabb liten utgång också. Ritkigt lyckad afton.


PIXLR #24








Ingenting.

Yes, flytten fortsätter på jobbet. Skönt att sluta tidigt om dagarna. Men är ändå så trött så orkar inte göra något när man kommer hem. Tillbringar min tid på soffan, med lite tur orkar man spela. Jag blir sur av att vara trött så det är inget roligt. Va typ allt för nu. Gå in och köp en t-shirtjävel i min t-shirtbutik om ni vill göra mig glad. Puss.

PS. Använder du rabattkoden FÄRDIGAGÅ mellan 15/2 - 6/3 så får du 15% på hela ordern.


PIXLR #23








Fusk.



Fuskade lite idag och äter torsdagsmat även fast det bara är tisdag. Busigt. Förbannat svårt att få en sexig bild på en ärtsoppa. Annars tycker jag det är rätt bra att ha den bredden i bloggen, att man kan ha halvnakna flickor samma dag som en ärtsoppa. Det tycker jag om. Hoppas ni med gör det.

KKK.


Kaffe, kaka och Killzone 3. Ännu en meningslös bild. Men den talar om vad jag gör precis nu. Har inget vettigt att säga. Fortsätter flytta med chefen och det börjar bli aningen slitigt. Så blir trötta kvällar och Dennis orkar inte blogga. Stackars er. Puss.

Jeansjävlar.


Helt meningslös bild på några av mina favoritjeans.

Uffie.






Blev lite nykär i Uffies musik när jag hittade hennes album på Spotify.

Lördag.

Startade med en klassisk lördagsfrukost. Kaffe, pizzarester och ett sprillans The Big Bang Theory. Sen har jag vart och klippt (och rakat) mig, köpt en lördagsgodispåse med miljoner. Spel med andra ord inte godis. Ångrar att jag bad frisören trimma skägget. För han tog allt och nu saknar jag mitt skägg. Förbannat.

Ville ju bara vara fin tills ikväll. Vi ska fira Matti som fyllde år igår. Det blir grillning och tipslördag. Manligt. Men flickorna får såklart också vara med. För framåt kvällen blir det Schlager. Va hos Matti igår också. Då blev det FIFA med grabbarna en bit in på natten. Trevligt. Ska ta och göra i ordning mig redan nu för ska ner till lillfinnen tidigt. Puss.

Dagarna.



Två sköna dagar på jobbet har passerat. Börjat tidigt och slutat tidigt. Kört flyttlast med chefen. Blir en likadan dag i morgon. Skönt att göra lite annat än att bara stå ensam i butiken. Bra.

Har vart och hämtat ett par nya Edwin-jeans på posten idag. Helt fantastiska. Tjock rå japansk denim, smala över smalbenen och mer slappa i grenen och lågt placerade bakfickor. De ultimata jeansen helt enkelt. Med lite tur kanske ni en dag får se mig i dem. Eller utan om ni har riktigt jävla tur.

Killzone betan släpptes fri idag, körde det för några månader sedan när det kom en beta till plusmedlemmar och blev riktigt hooked. Lite nytt utseende och move-stöd är tillagt i denna. Riktigt roligt. Blir att boka ett så jag har det direkt den tjugotredje.

Nu blir det soffa och lite skit på teven. Trevligt. Hej.

Över hustaken.





Fotade idag påväg till jobbet. Det inspirerade såklart till en t-shirt.

Intresseflagg.com

Proppen i avloppet släppte äntligen igår efter lite hjälp av bovärden. Jag va duktig och tvättade och hann med att övningsköra lite. Bra. Va även iväg en sväng och köpte ny kamera med mamma. Så hände åtminstone lite på min lediga dag. Hoppas ni antecknat. Idag är det tillbaks till arbetet som gäller. Annars inget storslaget.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen