Gossip Girl.

image371
Lite kaffe och Gossip girl så här på förmiddagen va inte fel, såg Gossip girl en gång för länge sen men vart inte så imponerad, men kanske skulle ta och tänka om och ge det en chans till. Verkar som det är inne med serier om bloggar, så kan det gå. Men serier som innehåller flickor i skoluniformer antar jag måste ses igenom i alla fall en gång. Om inte annat för jag väl lida igenom detta för att kunna fotsätta vara den högklassiga tv-bloggaren jag trots allt är.

xoxo Dennis.
image372

Web-shop-crap.

Förbannad jag blir, 2K by Gingham svarade på mitt mail att de hade stängt över jul därför inte tagit imot några ordrar. Smart att de talar om det. För jag fick ju kvitto på orden och allt. Caliroots har inte packat mina jeans än, och de är bort tagna från sidan så de är säkert slut så jag inte får några. För annars brukar de va ganska snabba. crap.

Guy Love.


En av sångerna från Scrubs avsnittet My Musical, Guy Love.
Tyckte den va riktigt rolig första gången jag såg den i alla fall.

Onsdagskväll.

Ikväll va det dags för klubbkväll igen, riktigt trevligt va det ikväll. Burger King på vägen dit, sen kom vi igång med racingen på riktigt, och jag vann, så det är kul. Nu är jag trött och ska ta en öl och lägga mig på soffan, återkommer imorgon om jag har något intressant att skriva om. God natt.

Lila tröjor och tulpaner, manligt.

image370
Outfit Hood Triumvir Skarf Cheap Monday Jeans Cheap Monday
Dagens shopping Kniv Fiskars grönsakskniv Skål Grön Rosti Öl Red Stripe
Annat
Tulpaner och vin
Kvällens mat Thai Panered kyckling, ris, wok och vårrulle

Det fick bli en promenad idag, självklart råkade man hamna på stan och Smålandsglas där det alltid finns något att handla, det vart en fin grön Rosti-skål och en grönsakskniv från Fiskars, har en fiskarskniv innan och det är den ända jag använder för att den är så bra, så tänkte att den skulle få en kompis. Vart en liten sväng förbi systemet också, för att fylla på vinstället, inhandlade även någon öl från Jamaica, Red Stripe som jag hade fått tips om, och den va verkligen god. En sväng förbi Östenssons vart det sen med så jag kunde köpa sötsur sås, för va sugen på lite thaimat, passade på att köpa lite nya tulpaner, gör mer än vad man tror med lite blommor i lägenheten.

Maten vart i alla fall supergod, blir alltid så stolt. Nu ska jag nog trivas framför teven med en öl en stund. Trevligt kväll.

En kort om Håkan.

image369
Håkan är snart tillbaka med ny skiva. Det än så länge obetitlade albumet planeras att finnas i butiker den 26 mars. Skivan är producerad ihop med Jocke Åhlund från Caesars och Teddybears Sthlm. Under våren gör han två spelningar i Sverige, 12 april på Scandinavium i Göteborg - Håkans största konsert hittills och den 19 april på Arenan i Stockholm.

Lugn som en filbunke.

Skönt det är med lugna mornar, men nu har klockan jobbat sig fram till ett så kan väl knappast kalla det morgon längre. Lunch snarare, så är väl dags att stoppa i sig något gott. Så är nog dags för mig att jobba på det, annars har jag inga storslagna planer för dagen, känner att jag har ett visst shoppingbehov att mätta, men det får nog vänta lite.

Kul att det trots allt är några stycken som hittar in i min blogg ibland, men jag vet inte vilka ni är, eller några kanske. Vore kul om ni har lust att lämna ett spår efter er och talar om vem ni är och vad ni tycker, så jag vet vem det är som tittar in, skriv en kommentar, här under vid den oranga texten där det står Kommentarer (0), oftast.

Kärlek.


Om inte det här är kärlek så vet jag inte vad kärlek är.
Randy från My Name Is Earl sjunger Time After Time av Cyndi Lauper.

Rehab is for Quitters.

image368
"You can't snort a line of coke off a woman's ass and not wonder about her
hopes and dreams, it's not gentlemanly"


Det finns en hel del sköna citat från Hank Moody i Californication. Jag va tvungen att leta reda på ett par för att ha en ursäkt att lägga in den här bilden, gillar den.

Ingenting.

God kväll kära blogg. Jag har precis avnjutit ett par goda vårullar och nu sitter jag mest framför teven och har tråkigt (datorn just precis nu dock), ser lite på design: simon och tomas, men det känns inte så jätte upphettsande, är lite för rastlös för att bara sitta och titta på tv, inte likt mig! Finns inte så mycket mer upphettsande att göra heller känner jag, borde kanske sova för är grymt trött, men man kan ju inte gå och lägga sig halv nio, funkar inte riktigt. Så det är väl tillbaks till soffan för min del nu, intressant det här vart då. ha en fin kväll.

Uffie.

image366
Den här lilla flickans musik har jag blivit såld på, Uffie, hon gör hiphop inspererad elektromusik som verkligen är helskön. Hittade henns EP idag och gillar den verkligen, hittade även en intervju med henne på youtube och så fanns det några låtar, men tyvärr ingen musikvideo, bara sånna där jävla youtube-bildspel, hata.

Håll tillgodo.

Intervju - Låtar: First love - Pop the Glock

Tee: Glasses.

image365
Här är ett av mina tryck, 'Glasses'. Har tröjan som ni kan se i ett gäng olika färger. Guld på svart är nog min egna favorit. Jag borde ta tag i det här med min hemsida så jag kan sälja ett gäng tee´s, men det blir visst aldrig av, dumma Dennis.

Lamps, birds and a pussy.

image364
Oj, ännu ett gigantiskt kollage. Fick bli en vinterpromenad i solen idag, knallade till maxi igen för att köpa en lampa till, handlade även lite gott så det kan bli chilipasta med kyckling ikväll. Missan fick vara med i kollaget idag, för hon sitter jättesött i fönstret och tittat på ett gäng fåglar som flyger omkring som värsta galningarna utanför, det är typ en miljon stycken.

Lycka behöver inte kosta (så mycket).

image363
Jävlar vilket kollage det blev! Kom hem från en promenad precis, skulle bara gå och hämta mitt paket va meningen, men det urartade i värsta shoppingrundan. Åt på Burger king med, det va smaskigt som tusan. Maxi hade tydligen någon utförsäljning eller något, så hittade en riktigt snygg lampa i plexiglas, för 39kr! superbilligt, och sen ett fint vinställ, enkelt, precis i min smak, för bara 29kr! helt sjukt billigt. I vanliga fall brukar inte ens så billiga inredningsdetaljer få vistas i min lägenhet, men nu är jag faktiskt jävligt nöjd. Sen fick man passa på att köpa lite Toni&Guy shampo när det va billigt också, 6st vart det visst, perfekt. Handlade taco tills ikväll med, för det är aldrig fel.

Skorna och byxorna vart riktigt kanon, skorna ser bättre ut än vad jag hade tänkt faktiskt, för trodde att de skulle kännas lite billiga med tanke på att de nästan inte kostar något, jeansen är hur sköna som helst, har aldrig känt en mjukare jeanstyg.

Så jag är nöjd, jävligt nöjd.

Dansa och slåss.

Trots en sen natt av ingenting, annat än tv-tittande, så vaknade jag tidigt idag, men det har inte hänt något idag på morgonen heller, tv-tittande återigen. Men nu är det nog dags att göra sig lite fin, sen ska jag ta en promenad till maxi för att hämta ut ett paket, mina byxor och skor. Bör nog handla lite också, så man får något gott att äta idag, om jag hade vart lite piggare hade jag nog skyndat mig ner till systemet nu så det kunde bli lite fest ikväll, för tror jag känner för det.

12 av 12.

Så, nu är alla tolv avsnitten av Californication avklarade och nu är det läggdags. David Letterman är på tv men han är inte skäggig. God natt.

Ska du med?

Det fick bli Californication, för ansträngande att spela. Är på avsnitt 9 av tolv nu, tror jag fällde en tår precis också. Man kanske skulle flytta till CA och leva som Hank Moody, men han står för mycket som jag hatar, men ändå kan jag inte hjälpa att älska honom.

Min tid står still.

Efter faktiskt väldigt god mat och lite Let´s Dance tittande i min ensamhet så fastande jag visst här vid datorn, har ordnat bland min musik och fixat in lite nytt på mobilen, alltid bra. Sen vart det visst en hel del videochat med John, dumt att man inte använder webcamen oftare egentligen, är ju ganska trevligt att se den man pratar med.

Samma fundering nu som förut, om det ska bli wiispelande eller Californication. Sånt som strax märks antar jag.

Kvällens bästa och mest spelade låtar är helt klart

Uffie - First Love
One Republic - Stop and Stare

En om korvar och byxor.

image362
Hoppsan, nu råkade jag visst beställa ett par jeans till. Tänkte att det kanske kunde fylla tomrummet jag känner inom mig. Men det gick inte över, visade sig visst bara att jag va hungrig. Men jag får ett par fina byxor i alla fall, Cheap Monday igen, men de är fina, riktigt bra jeans-kvalité. Dessa ska vara en riktig denim-nörd-bralla, så det passar nog mig, jag är nörd på alla sätt.

Kom på att jag va hungrig som sagt, så fick bli promenad bort till Östonesons för att handla pomme och chorizo, slank visst ner lite dipp och öl i korgen med, för chips hade jag hemma så nu kan jag ställa till med kalas här, ensamfest med en 3.5a och lite tv. Har visst lite wiispelande att ta igen, annars funderar jag starkt på att se igenom hela säsongen av Californication, för att vänta på att TV4 ska sända håller inte riktigt.

Grå dagar.

Känner att det här vädret inte riktigt vill mitt bästa. Men med håkan i lurarna och tron på att man får nya byxor och skor i eftermiddag gör att man ler en aning inombords ändå.

En kort om droger, sex och bloggskrivande.

image360
Hur sjukt bra är inte Californication? David Duchovny gör det riktigt bra dessutom.

Ville bara säga det. God natt.

Tevenörden.

image359
Såg nyss förra veckans avsnitt av Studio 60 on the sunset strip, det är ju faktiskt sjukt bra. Spännande nu, får ju hjärtklappning, hur ska det gå med Toms bror och Jordan egentligen? Sorligt att det är sista avsnittet nästa onsdag, men då slipper jag förhoppningsvis den här stressen av att vara ovetande.

Annars väntar man väl mest på Heroes säsong 3? Dumt att det bara va elva avsnitt i säsong 2, en riktigt värdig fortsättning är det i alla fall, hoppas nästa säsong håller samma klass.

Skäggbiffar.

image358
Vad är det som händer? Fryser gubbarna eller är de bara för slöa för att raka sig? Mina två talkshow-idoler har gått och blivit hårigare än vanligt. Tycker ändå de är rätt söta i skägg så det gör mig inget, fick bara en liten chock av att se Conan igår natt, efter att inte sett honom på ett tag, trodde inte ens han kunde odla skägg, han brukar ju klaga över det annars, jävla lögnare. Tydligen en stor debatt i USA, så då startar vi den här med, vad tycker ni?

Kvällens rubriker följer visst ett visst tema.

Herr Träkuk.

image357
Ikväll va det dags för klubbkväll igen, så jag har vart iväg och lekt lite med mina nördvänner. Trevligt även ikväll såklart. På hemvägen vart det Mc Donalds, så fick med mig en El Maco grande hem igen, bäst att passa på så länge den finns kvar, sen vart det film, Mr Woodcock, rätt galen film men helt okej. Scenen på löpbandet och en av senerna från fiket va hysterisk roliga i alla fall.

Nya byxor och skor, trevligt.

image356
Fick för mig att det va längesen jag shoppade något, så då va det dags. Tur hade jag med, för båda sakerna jag hade tänkt beställa hade Cali sänkt priset på, så nu fick jag både skor och byxor för bara 600kr, bra deal måste jag säga. Båda är från Cheap Monday.

2K by Gingham t-shirterna jag beställde i december (tror det va den 9:de) har jag inte fått än, pengarna är dragna för länge sen, men inget har kommit, är nog dags att slänga iväg ett mail till 2K och kanske UPS och se om det är något på G.

Nu är döden nära.

Efter två dagar utan ordentligt med mat och sömn känns det lite så där måste jag erkänna. Men det känns nog bättre nu, fick i mig lite kvällsmat igår, och sömnen funkade okej i natt. Men jag vaknade med blod i ansiktet, det visade sig komma ur mitt öra. Jag drar slutsatsen att jag är döende.

Stockholmsfoton.

image346
Här kommer det lite bilder från min Stockholms-tripp. Tyvärr va det fotoförbud på Formex-mässan, min kamera fuckar och de bilderna som togs vart tyvärr inte så bra.



1
Formexentré 2 Finlunch på mässan 3 Tidig morgon innan mässan 4 Matti har somnat som en banan 5 Matti är piggare, med fint rosa formex-pass-band 6 Jag och Jelena hos Matti 7 Suddig natt i tunnelbanan 8 suddig Dennis i tunnelbanan

På väg hem igen.

Nu sitter jag på bussen på väg hem, efter en faktiskt väldigt trevlig stockholmvistelse. Både mässan och festdagarna med matti har vart riktigt trevliga. Fick träffa lite nya människor och en gammal vän och flickvän, så även det har vart kul.

Är riktigt trött och sliten, som om det inte skulle vara nog med det. När jag skulle ta tunnelbanan från fruängen till centralen och ta min buss så va det något tokigt med tunnelbanan, så den gick inte, kom en extra insatt buss istället, som tog evigheter på sig att komma, och den vart proppfull med människor. Det resulterade i att jag missade min bokade bussresa, men som tur va så gick det en annan buss bara en timme senare.

Nu ska jag nog försöka sova lite igen, återkommer kanske med lite bilder och sånt i morgon.

Klara, färdiga, gå.

Nu va mässan avklarad, den är såklart i morgon och söndag med, men vi har avklarat det vi skulle. Egentligen va det mest titta vi skulle göra, men vart ett gäng beställningar i alla fall. Eva körde mig till Matti, efter en liten vilsekörning så hittade vi fram till fruängen. Vi va förbi systemet och sen knallade vi hem till matti. Jag, matti och en oskar, och nu har en alex kommit precis. Så blir en lugn öl-kväll nu, sen får vi se om vi hittar på något storslaget i morgon kanske. Nu ska jag vara lite social, för stirra ner i mobilen känns inte sådär jätte socialt.

God morgon.

God morgon planeten! Kan säga att det va en aning hårdare att komma upp idag, men nu efter en dusch och lite kaffe och macka känns det helt okej. Snart är det dags att röra sig mot mässan igen, blir antagligen inte lika lång dag på mässan idag, efter sen kör Eva hem mig till Matti. Ska bli kul att äntligen få se hur han bor, sen kan vi säkert hitta på något kul ikväll sen med, det blir fint.

Trevligt avslut.

Det va sushi och vin de bjöd på, gillar inte rå fisk så jätte mycket men de med räkor på va smaskens, och två glas vin efter enbart en baguette-lunch gjorde nästan lite effekt. Efter detta lämnade vi i alla fall mässan, det vart riktig smaskig thai takeaway på hemvägen och nu är det dags för antikrundan, måste erkänna att jag trivs.

Förresten så hejade jag på den faktiskt ganska så söta skådespelerkan från hip hip hora i sushikön och så såg jag hon den blonda krulliga galningen från äntligen hemma, och någon skånsk skådespelare/programledare, henrik någonting har jag för mig han heter.

Antikrundan nu, god kväll.

Uppdatering.

Shit, det är både mycket saker och människor att titta på här. Gått här länge nu, börjar bli hungrig och trött känner jag, men kul är det. Vi är bjudna på middagsbuffé kl. 18 hos ett företag, så får hoppas även det blir trevligt.

Lite mat, kaffe, alkohol och kärlek önskas.

Live from Formex.

Nu är vi inne och har knallat runt en sväng. Så enormt stort och så enormt mycket grejer och folk! Både kul och lite tråkigt att man känner igen det mesta man ser. Men det betyder ju bara att man hänger med i svängarna så då kan man nästan vara lite stolt istället. Jag står här mitt i folkmassan och bloggar medans Eva samtalar med någon säljare. Återkommer.

God morgon.

Nu ska vi snart iväg till mässan. Har fått bacon och ägg frukost och gott kaffe precis, så jag trivs. Lilla Erik har visst blivit magsjuk, hoppas han inte smittar så jag bajsar på mig eller kräks i någon monter på forex, det hade vart lite pinsamt. Nu är nog Eva klar så vi ska nog röra på oss, ha en fin dag nu, det ska jag ha!

Natt i Stockholm.

Nu har jag precis lagt mig. Ska försöka få lite sömn nu innan mobillarmet ringer strax innan åtta i morgon bitti. Ska vara på formex när det öppnar, helst lite innan så vi har någonstans att ställa bilen också.

Bussresan gick bra i alla fall, vart bara lite öm i öronen efter att ha haft hörlurar på sig nästan hela resan. Även taxiresan ut hit till nacka gick bra, trots att jag hamnade i en taxi med en man som knappt kunde svenska. Sen vart jag så varmt välkommen här, glada barn och en underbar Eva. Lägenheten är verklien sjukt fin, kanske får flytta in om jag ber snällt.

Nu är det dags för lite sömn så jag orkar det storslagna äventyret som väntar i morgon, Dennis på formex, det kommer bli bra. Natti.

På väg.

Så, nu sitter jag på bussen från Linköping till Stockholm. Trött som en jag vet inte vad, och mätt på Burger King mat. Önskar att jag hade tagit med min datorn faktiskt, vet inte varför jag inte gjorde det egentligen, hade vart perfekt att se en film nu. Men som tur är går det lika bra att blogga från mobilen i alla fall. Ska nog trycka på mig hörlurarna nu och se om jag kanske kan somna in till lite Håkan Hellström.

Läggdags.

Nu tror jag att jag har packat klart för resan i morgon, men har väl som vanligt glömt en miljon saker. Har i alla fall satt en söt liten 'ta med mej!-lapp' på tandborsten så jag inte ska glömma den. Såg nyss I Huvudet på Karolina Gynning och är trött så ska nog fortsätta tv-tittandet från sängen nu. Natti.

Outfit.

image345
Tee Dennis Klarin Design Klocka Tritoni Glasögon Gucci

Min idol Jarmo Ek, en bluff?

image344
Diskutionerna har vart många, om hur äkta Jarmo egentligen är, men vad spelar det för roll, tokskön är han hur det än är har jag tänk. Men så hittade jag denna bild på de gamla 'Skilda världar-stjärnorna' och se där, längst till höger, där står han, Jarmo Ek som inte ens är hans riktiga namn, utan han heter Joachim Persson, skådespelaren, va fan, skilda världar lixom. Men att han gör Jarmo Ek så förbannat bra, gör ju kanske programmet bara bättre, men att han inte är äkta gör mig ändå lite besviken i hjärtat.

Musse: Finns det finska actionhjältar?
Jarmo: Finns det några svenska män?!

Utomhus outfit.

image341
Trench Bläck Halsduk Bläck Mössa The Stray Boys Lurar WESC

Kom vår.

Se där, så fort man plockade bort julsakerna så tittade solen fram, allt jävla blask är borta nu. Betydligt ljusare och fåglarna har börjat kvittra, känns redan som våren är på G, satan va härligt! Allt känns som en Håkan Hellström-låt, då trivs man. Men man brukar alltid hinna bli besviken ett par gånger, så det kommer säkert några snöoväder till bara för att jävlas.

Det börjar dra ihop sig nu, onsdagkväll tar jag bussen från Linköping till Stockholm för att sen komma hem på Söndag igen. Hela Torsdagen och Fredagen kommer tillbringas på nordens största design&inrednings mässa, antagligen så trivs man även då. Blir antaligen att jag tillbringar de första nätterna hos Eva eftersom vi ska upp tidigt och gå på mässa. Men fredagkväll och lördagen ska jag nog kunna tillbringa ihop med Matti, då får vi se till att det blir lite kalas och annat trevligt, sjukt att jag inte vart uppe hos honom på så många år, men äntligen blir det av, hoppas att han blir lycklig av att se mig där uppe nu!

Bort med julen och in med sommaren, tack.

Såg på filmen Änglagård i morse och började längta efter sommaren helt galet! Längtar verkligen efter sommaren nu, tänk att få vara i sommarstugan i solen, dricka öl, grilla, åka båt, sola och bada, inte tokigt alls, längtar. Men eftersom det är dags att städa bort julen idag så kanske det inte är så långt kvar.

Det är det jag håller på med nu, städa bort julen alltså, passar på att göra lite vanlig städning också, men jag är seg och det går inte så fort, man får ta några data eller soff-pausar ibland.

Outfit, fredagskväll och lite mini-z.

320252-340
Tee Cheap Monday Kofta Bläck Glasögon Gucci Jeans Cheap Monday
Bälte Norrlands Guld Skor Converse Hår Modellen mindre än förut.


Gårdagskvällen tillbringade jag hemma hos lillebror, passade på att låna hans tvättstuga när jag va där och så kom några pojkar från Ljungsbro och hade ett PS2 och Buzz med sig, så det vart lite öldrickande, poker och buzzspelande, tvättande och även lite Let´s Dance och På Spåret tittande såklart. Vart faktiskt en riktigt trevligt kväll!

Efter en 'lång' promenad hem mitt i natten och alldeles för lite sömn gick jag upp redan 9 i morse för att åka iväg med klubbpojkarna och bygga lite bana och köra lite mini-z, en aning segt i starten men efter lite Mc Donalds-kaffe så klarar man allt och vi fick en hel del gjort på banan faktiskt, börjar likna något nu, vi är nog snart helt klara.

Nu har jag precis avnjutit egenpanerad fläskschnitzel och egenhändigt gjorda potatisklyftor, grymt gott och min nya hobby är visst att panera saker, det går nästan inte misslyckas, det blir så rackarns gott. 

Är bjuden till Fornåsa ikväll för att köra lite radiostyrdbil på en bana Hasse och Mattias har byggt i något hus de hyrt, men känns visst inte som jag orkar det, det är typiskt, men men. Ska ta det lugnt och se lite på tv ikväll istället, slappt och skönt, det passar mig idag känner jag.


100-åriga-gamla-saker-rundan-premiär.

Ikväll har har Antikrundan premiär för er som inte har koll på det, det va även en liten smygpremiär igår med lite bakom kulliserna för er som missade det. Jag brukar följa Antikrundan, det kan vara kul med gamla saker, och ibland får man se någon av de gamla klassikerna eller så kanske man rent av lär sig något, men oftast är det gammal crap som jag inte skulle vilja ha. Det är även rätt underhållande att se den här lille Knut Knutsons som skriker en decimeter i från folks ansikten som ett
socker-påtänt litet barn, men han är härligt.


image334

Pojkfrisyr och kiss.

Jag somnade visst på soffan efter jag vart på stan förut, vilken slappis man är. Hade nog önskat att jag klippte mig ännu lite kortare men annars vart det säkert bra, nu har jag en vaxig nyvaken-frisyr så bild på härligheten kan ni bara glömma!

Min lillebror och far har blivit så söta, båda har ju flyttat och bor ensamma nu, det verkar som de känner sig lite ensamma för båda ringer hit, nästan dagligen och det blir betydligt längre samtal än normalt, annars brukar de inte ha så mycket att säga när de ringer men nu pratar de på som aldrig förr, men det är trevligt. Har tillbringat sista halvtimmen nu med att prata med de båda. Jesper och jag ska nog ses och ta en öl och spela lite i morgon, för han ville hitta på något sa han.

HAHA! I helgen va Jesper och en vän ute och de va en aning kissnödiga så de kissade på ett träd, men det tyckte inte farbror polis om så de vart belönade med varsin åttahundrakroners-bot.

image331
Kan föreställa mig att det såg ut ungefär såhär.

Jodå.

Har precis sett Förortsungar på TV1000, den va ju faktiskt riktigt bra, men har lite svårt för musikal-filmer ibland, när de brister ut i sång, det är nästan som att man skäms lite åt dom, för det känns en aning pinsamt att brista ut i sång mitt i alllt.

Igår vart det ett långt klubbmöte, jag fick avnjuta min andra El Maco och sen vart det en massa lek och skitsnack som vanligt, väldigt trevligt va det i alla fall. Kom hem vid halv tolv tror jag.

Nu har jag precis fått i mig lite kaffe och en macka, så är nog dags för en dusch strax, sen ska jag som bekant knalla ner till stan och få mitt hår avhugget. Får se hur det går, för vet inte riktigt hur jag ska klippa mig än, men lär nog lösa sig.

Ha en fin dag nu då.

Sötast i världen.

image330
Idag har jag upptäckt att Missy tycker om att slicka på tulpaner och äta broccoli, hon är ganska så tokig men hemskt söt.

Och vet ni? Vet ni vad jag ska göra nu? Ni kan aldrig gissa! Jag ska titta på tv.

Outfit, hårboll och en enkel tulpan.

image329
Klocka: Julklapp från tomten Tee: Present från Sarah Frisyr: Skatbo

Nu har jag vart och storhandlat på Östensson, det fick bli en bukett med tulpaner till min nya fina Eva Solo vas också, gjorde sig väldigt bra på soffbordet måste jag säga. Har precis tagit en fika med färsk munk från Östen och en god kopp kaffe, och har stallt in en broccoli/bacon/ost-gratäng i ugnen. Så man kan säga att jag är extremt huslig och duktig idag. Påtal om mitt skatbo till hår förrsten så har jag ÄNTLIGEN bokat tid för klippning, på torsdag blir det av. Men är lite osäker på hur det ska bli, men kortare än vad är nu lär det bli i alla fall, för en hårförlängning är jag inte intresserad av. Man måste vara fin och fräsch när man ska upp till Stockholm och umgås med sånt där design folk, om jag möter Jon Eliasson på mässan ska jag nog fråga chans på honom, eller om han bara har lust att ge mig allt han någonsin designat.

Duktig pojke.

Började fixa med min kära mors hemsida direkt när jag vaknade, sen har jag dammsugit, diskat, städat, skurat toaleten och allt sånt där underhållande, men lite duktig kan man känna sig i alla fall och det är bra. Borde kanske skaffa sig  någon slags städhjälp, för städa är typ det ända jag gör känns det som men ändå ser det ut som skit rätt som det är, typiskt.

Ska samla ihop ALL jävla pant från nyårshelgen och gå bort och panta och handla lite, för det står fortfarande två backar och ett gäng påsar ute i köket, ser inte så upphettsande ut kan jag avslöja. Då blir nog miljön glad på mig också, och jag får lite billigare mat, då har jag gjort två flugor på smällen.


Tritoni x 2.

image328
Idag fick jag ännu en vacker Tritoni-klocka. Sarah hittade en billig i någon modeblogg dagen efter jag hade beställt min julklapp från Tritoni, så kan det gå, men den va så pass billig att den kunde inhandlas även den, så nu har jag två, inte fel alls.

Slappis.

Skönt det är med lata dagar ibland, har haft två slappisdagar nu. Sett en massa film. Windtalkers, The Heartbreak kid, Reine & Mimmi i fjällen, sista svsnittet av Heroes säsong 2 och en massa annat. Lite varierande kvalité. Heroes och Windtalkers får i alla fall alla tummar upp jag kan hitta.

Fick en väldigt snygg dansk vas idag, från Peter och Eva som är ny hemkomna därifrån. Eva solo, svart och vit precis som min Smiley som jag även den fick av dom i julklapp.



Nu ska jag äta mina egenhändigt gjora biffar, potatis och sås. Sen är det dags för soffan och teven igen, kan man ha det bättre?

Söndagsmorgon.

Ja, det gav ingen vidare vinst det där Bingolotto. B kändes det som det blivit i 'nya kanalen' också, eller det har väl aldrig vart direkt high-class, men ändå. Gjorde mig dessutom osams med en av mina bättre vänner av någon konstig anledning, bara för jag är så velig och aldrig kan ge några raka svar antar jag?

Nu har jag haft en slö och skön söndagsmorgon i alla fall, och har planerat att fortsätta söndagen så.

Storslagna planer för lördagskvällen.

Har ni tänkt på hur jävla kallt det är ute, jag frös nästan ihjäl förut. Shit. Nu är man inne i värmen i alla fall, funderar på vad jag ska hitta på, ända som slår mig är att jag behöver handla, och det betyder att man måste ge sig ut i kylan igen. Hade ju vart trevligt med något gott, kanske en öl, för blir antaglien Bingolotto ikväll, känns som man antingen behöver mycket sprit eller gott sällskap för att det ska funka, har en vunnen lott som jag känner mig tvungen att spela. Men eftersom det lutar åt att jag blir ensam så är det sprit jag måste styra upp.

Sånt som märks, ne nu ska jag nog ringa några samtal och sen kanske gå och handla.

Mest spelade album 2007.

Jamie T´s album Panic Prevention är nog absolut det albumet jag lyssnat mest på under nollsju, och jag har inte spelat söndet det än, vilket tyder på att skivan är riktigt bra. Har mannen som ville bli kung att tacka för att jag hittade den skivan, men det är långt ifrån första favoritskivan han tipsat om. Låten i videon heter 'Calm Down Dearest' och det är självklart mannen i filmen som skrivit texten (i sann gammal Bullen-anda).


Formex 2008.

image324
image325
Det börjar närma sig, 17-20:de Januari går nordens största inredning & design mässa av stapeln i Stockholm, Formex. Jag är ditbjuden och ska antagligen gå 17:de och 18:de. Kommer antagligen trivas som fisken i vattnet där bland allt vackert. Ser verkligen fram emot att få uppleva det, men just nu känns det mest pirrigt.
 
Men mer om det en annan gång..

Fredag.

Vilken fredagskväll, Panerad lax, potatis och citron/dillsås, en 3.5a, på spåret med Filip & Fredrik och nu är det Sanningen bakom. Trött är jag för har visst slutat sova, ligger och låtsas sova mest, och hoppas på att somna snart, men så blir det inte. Typiskt. Nu blir det lite tv, sen ska jag gå och leksova igen.

Mmmm, El Maco.

320252-323
Det vart visst en El Maco snabbare än vad jag trodde. En stor El Maco Grande och en lite El Nacho båda va supergoda. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och njuta av Antikdeckarna.

Nollsju blev nollåtta.

Som sagt har Matti och en massa flickor bott hos mig sen i lördags, Matti kom dock i fredags. Vi har haft det riktigt trevligt, lyxat till det med mycket gott och kalasat hejvilt. Nyåret firade vi hos Tobban&Emma och det vart en riktig kanon kväll. Fint klädda, supermat som jag och Matti stog för, fina vänner och allt det där man behöver.



El Maco vad tänker du på?

El Maco är tillbaks på Mc Donalds, är inte det lycka? Hörde den goda nyheten på radio tidigare idag. Måste avnjutas inom en snart framtid.

image315

Fy.

Oj, nu har jag vart en väldigt dålig bloggare i några dar. Det är inte bra, men har vart lite sliten efter allt nyårsfestande osv. men lovar att ta ett krafttag ikväll, för måste få upp ett nyårsinlägg med lite bilder och sånt.

RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen