Lugn som en filbunke.

Lugn och skön morgon, har legat på soffan och tittat på American Chopper och ätit köttbullemacka. Aldrig fel. Johan skvallrade om att Betan av Playstation Home hade kommit. Det är en slags 3D-värld man kan gå in i för att spela och chatta med folk över hela världen.

Man skapar helt enkelt en gubbe och sen beger sig till en stad där man göra en massa olika saker. t.ex kan man gå till en spelhall för att spela bowling, biljard och endel arkad spel, eller så kan man inreda sin egna lilla lägenhet, men inredningsdetaljerna man köper kostar riktigt pengar, känns lite sådär. 8kr för att ställa en stol i sin virtuella lägenhet känns nästan dyrt. Är kanske en bra idé men känns aningen onödig, blir så klart lite Simsliknande, så många kan säkert tycka att det är roligt. Ska testa det ihop med någon av mina vänner på PSN sen så kanske det känns bättre.

Idag har lillebror sin födelsedags fest, vart ju lite fest redan i onsdags. Men idag blir det kalas hemma hos honom med vänner och så, ser fram emot det. Får se när man beger sig ner dit, men dagen är ung än och jag är trött så jag ligger nog kvar här på soffan ett tag till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen