Linköping.

Det vart en trevlig tur till Linköping, åkte vid ett och va hemma till nio, så hela dagen gick. Åt smaskigt på Max och sprang i möbelbutiker. Pappa inhandlade delar till sitt kök på IKEA och en massa grejer till vattendragningen i stugan. Vart inte så mycket shopping för mig, handlade lite tallrikar på IKEA, en plexiglas-bricka på Nordic som passar perfekt för pappersförvaring så tänkte ha den till räkningar och sånt trams, hittade en snygg skrivbordslampa på Nordic också men den fick vänta.

Beställde ingen soffa idag heller för enklast är att jag betalar den direkt när jag beställer, så får vänta tills kortet kommer, men har nog helt klart bestämt mig för den soffan nu i alla fall för den kommer bli perfekt, dessutom tar det bara 7 dagar att få hem den och det är gratis hemkörning om man beställer den på ikeavarohuset, så fick nummer jag kunde ringa och beställa sen.

Men nu är jag trött som fan och har lyckats få ont i huvudet, så ska krypa ner i soffan och se lite på tv. Sen blir det nog att komma i säng tidigt ikväll för har sovit så dåligt de senaste nätterna, för i morgons ska jag tillbaks till Borensberg och då orkar jag inte vara trött. Tevlig kväll, natti.


Kommentarer
Postat av: Johan

Trevligt med utflykter ju!

2008-08-20 @ 11:55:28
URL: http://mrtex.blogg.se/
Postat av: Johan

what does this mean

2008-08-20 @ 14:55:20
URL: http://mrtex.blogg.se/
Postat av: Dennis

vilket?

2008-08-20 @ 15:21:36
URL: http://dennisklarin.blogg.se/
Postat av: Johan

"Trackback"

2008-08-20 @ 15:38:05
URL: http://mrtex.blogg.se/
Postat av: Dennis

vet inte riktigt. men det är nog om man skriver en blogg som svar på en annan blogg så kan man lägga till adressen till den bloggen som tackback när man skriver bloggen.. tror det är något sånt..

2008-08-20 @ 16:22:38
URL: http://dennisklarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen