Melodifestivalfinal Live.

Nu är vi hos Tobban och Emma och ske se på Melodifestivalen, är bara Sarah och Jag och värdparet här, vet inte om det kanske blir fler sen. Sitter och snuttar på en Rom&cola nu och inväntar den här stora händelsen. Uppdaterar med lite kommentarer vad vi tycker sen efter som. Ha en fin kväll, hej.

1. Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
Kommentar: Tobban tippar den som vinnare, mycker möjligt. Man vet redan att det kommer bli en radioplåga om inte annat.

2. Caroline af Ugglas - Snälla, snälla
Kommentar: Det är en fin låt, men bäst när man slipper se henne. Att den är fin enbart när man slipper se henne vill Emma understyka extra noga.

3. Agnes - Love Love Love
Kommentar: Det här instämmer alla fyra att det är en bra låt. Dessutom verkar det som att Emma och Torbjörn gärna skulle vilja ligga lite med sångerskan, att håret är enormt tycker vi alla.

4. H.E.A.T - 1000 Miles 
Kommentar: Lite rock är alltid härligt, Tobban diggar den som fan. Deras 80-talsutseende känns lite som ett skämt. Men det är fan en rätt skön låt. Nu börjar det kännas som vi är lite väl snälla mot bidragen. Uppdatering: Ewe´s storfavorit (för nu har även hon dykt upp här)

5. Emilia - You're My World
Kommentar: Personligen tycker jag att den är lite töntig och Tobban tycker absolut att det inte är något att ha. Men Sarah skulle gärna vilja liggga lite och Emma diggar den men kommenterar snabbt att det inte är någon vinnare.

6. Alcazar - Stay The Night
Kommentar: Tobban 'det syns fan att han är homo' Dennis: 'ja han är ju inte direkt hetro' Anonym 'Han lär ju inte få ligga där, han är ju både homo och har hiv' Men det är en skön discodänga och har fan vinstchans, Emma tippar den nästan som vinnare, men hon måste höra alla först. Liggstatus här är Dennis - brunetten Tobban - Blondinen.

7. Sarah Dawn Finer - Moving On 
Kommentar: Tjock och har extremt stora tuttar, tur att inte utseende är allt, för den kan kanske ha en chans.

8. E.M.D - Baby Goodbye 
Kommentar: Söta pojkar, vem skulle inte vilja ligga här? Eller han M skulle jag banga på tror jag. Men det är ju en låt som sätter sig så den kan funka. Men E.M.D känns ju alltid lite töntigt att tycka om. Emmas kommentar är att det här är motsatsen till Snälla, Snälla, här kan man titta man inte lyssna.

9. Sofia - Alla
Kommentar: Vi har konstaterat att en kvinna som ser ut att vara man, eller är man kallas transa. Och att en låt på utlänska inte riktigt funkar till sveriges fördel, engelska funkar dock såklart. Men hur hittade den här låten hit?

10. Molly Sandén - Så vill stjärnorna
Kommentar: Är kanske en fin låt, kan inte riktigt bestämma. Men här vill Sarah ligga lite, det är ett gammalt inside tips jag fått. Småtjejer, men ge henne 10 år och ett par sillissar tycker Tobban.

11. Malena Ernman - La voix
Kommentar: Ful, fult hår, pixelig och man hör inte vad hon sjunger. Hon skulle kunna komma bort sig och ingen skulle märka skillnad. Antaligen är det det hon har gjort, kommit bort sig, för på den där scenen borde hon såklart inte stå.

12. TINGELING TINGELING (det hemliga bidraget)
Kommentar: Här har vi den riktiga vinnaren, skicka honom till ryssland!

SLUTSPEL - JURYRÖSTER
Vi är alla lite arga på röstningen men favoriten är nog ändå Hope & Glory om det inte är så att 1000 Miles tänkter vinna, kanske att Emma hejar på Stay the night dock. Men vi kan nog sammsas så vi tycker fortfrande om varandra här.

SLUTSPEL - TITTARRÖSTER
Seriöst!, hur ser det här ut?! Svenska folket visar ännu en gång att de är utvecklingstörda.

SISTA ORDET
Som en låda kattbajs ungefär.

Kommentarer
Postat av: Tobbe

kommer inte ihåg vem som fan eller något men skit vara det det nog.. //tobbe...

2009-03-15 @ 02:50:17
Postat av: Dennis

lite lulligt tobbe, men exakt! på ren svenska!

2009-03-15 @ 04:05:11
URL: http://dennisklarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen