iPhone 3GS.


Nu har Apple talat om vad som döljer sig under skaler på den nya iPhone, den kommer kallas iPhone 3GS och S'et står för speed. Då den är kraftfullare och startar upp och laddar alla apps dubbelt så fort och den är uppdaterad med Turbo 3G så det går även dubbelt så fort att surfa med den.

Sen har kameran uppdaterats till 3 Mpix och givits en videofuntion. En virtuellkompass har installerats så att kartorna i mobilen vrider sig rätt efter hur man vrider telefonen.

Funtioner som kommer ihop med programvaru-uppdateringen 3.0 som även kommer kunna användas med den äldre iPhonen är MMS, röstmemo, klippa och klistra, en ny sökfunktion som gör att man enkelt kan söka bland alla filer och all information man har i telefonen, ett större liggande tangentbord och 100 andra små förbättringar.

Det kan nog vara något, får invänta priset och se om det är värt att satsa på en S, eller om man ska inhandla den äldre. I USA sänks priset på den äldre nu när den nya kommer, så kan hoppas på samma sak här i sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen