Lite Playstation 3 nyheter.


Firmware uppdattering 2.70. I morse släpptes den nya firmware uppdateringen till Playstation 3, största nyheten är en ny textchat man kan ha öppen i bakrunden medans man spelar, men varför gör de inte samma sak med ljudchatten förstår jag inte? Så lite besviken på uppdateringen för hade läst rykten om nya uppdateringen som va bra mycket mer upphettsande än så här.



Burn Zombie Burn. Ville ha lite nytt att spela så laddade ner Burn Zombie Burn för 70kr på Playstation network, det är ett arcad actionspel där man ska skjuta och elda Zombies som titeln skvallrar lite om. Riktigt roligt och högt tempo, inte lika hjärndött som jag först trodde för man måste faktiskt tänka lite också.



Noby Noby Boy. Ett annat spel jag laddade ner, kostade bara 35kr på Playstation network. Ett väldigt udda spel där man är en lång flerfärgad korv som äter lite allt möjligt, cyklar, blommor, människor. Man stretchar och krymper, hoppar och ringlar runt. Finns inget poängsystem eller något speciellt mönster att följa på banorna, utan man bara lallar runt lite och käkar, så ett ganska värdelöst spel. Men ett par lättförtjänta troféer för 35kr, så kanske dumt att klaga.

Kommentarer
Postat av: Johan

He-Man !!!

2009-04-02 @ 16:01:12
URL: http://mrtex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen