Jag hjärta 2K by Gingham.







Nu har UPS vart här, det va en kvinna, som tyckte att Angelina va jättesöt. Tänk att det där lilla paketet har flugit över hela världen för min skull. Jag som va lite pisst över att det vart så dyrt nu, eller 1400kr kanske inte är jättedyrt för 5 st t-shirtar, speciellt inte när de kostar 500kr/st här i sverige annars.

Dessutom va alla så jävla snygga, de två översta valde jag själv resterande tre valde 2K ut åt mig. Så jag är nöjd, supernöjd.

Kommentarer
Postat av: os

Diggar tshirtsen, har själv haft mitt öga på 2K och är sugen på att köpa ett gäng

Undrar om du kan hjälpa mig med några klassiska frågor vid internet-beställningar



Hur är dom i storlekarna (va för storlek har du på tex. 2K och på JL)? Från vilken sida beställde du? Märkte även att du åkte på tull (jobbigt jobbigt), tror du man kan be dom göra paket till en "gåva" för att slippa tullen

Tack på förhand dude!

2008-09-25 @ 22:05:56
Postat av: Dennis

Jag har ingen J Lindeberg tee att jämnföra med, men jag har L i 2K t-shirterna, jag brukar normalt ha M eller L i de flesta märken, tycker att 2K är rätt normala i storleken, men lite mer åt det större hållet. Bekvämt större, inte säckstort :) så du kan nog helt enkelt köra på den storleken du brukar ha.



Jag beställde från 2K´s egna amerikanska sida http://www.2ktshirts.com/



Mitt paket va märkt som gåva, men det bryr sig tydligen inte UPS om.



Tack för att du tittade in i bloggen, och att du tittar in igen så du kan få mitt svar, för du lämnade varken URL eller mail :)

2008-09-25 @ 22:15:48
URL: http://dennisklarin.blogg.se/
Postat av: Dennis

Kom förresten på att jag va lite virrig förut, de är inte alls stora i storleken, utan helt normal. Eftersom om det vore en stor L skulle den ju antagligen vara förstor för mig eftersom jag brukar kunna ha M i många andra amrikanska märken.

2008-09-25 @ 22:36:10
URL: http://dennisklarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen