Nya boxen.

Samsung PVR
Idag har jag hämtat ut den på posten, den nya fina digitalboxen. Hel nöjd så här långt, den är rätt komplicerad, en jävla massa inställningar så tar nog ett tag innan jag lär mig den ordentligt. Men inspelnings funktionen funkar klockrent, bara gå in i tv-guiden och kryssa för de program man vill spela in.

Time-shift är en bra funktion med, då kan man pausa när som helst i tv-programet man ser på, men den fortsätter spela in. Så smidigt att aktivera det direkt när man börjar titta på ett program för då spelar man in det man tittar på, så man kan spola tillbaks osv, och om man låter det stå på paus ett tag så kan man även spola förbi reklam pausar. Man kan även redigera saker man har spelat in, så man kan t.ex klippa bort reklampausar i inspelade program om man vill spara dom och slippa se reklam nästa gång man ser det. Inte så tokigt va?

Såhär fint vart det, hade vart bättre med en svart, men den där ser inte så tokig ut heller. Blir lite finare i kontrollsamlingen med eftersom allt är från samsung nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen