Pimp my skrivbord.



Har vart ganska nöjd med mitt enorma skrivbord. Men ekfaner är inte det snyggaste (längre) så har funderar på att byta ut mina två skrivbord mot ett likadant bord som vi har som matbord. Ett Melltorp från IKEA. Tycker det är förbanant snyggt, enkelt och billigt. Så har haft planer på att testa att byta ut. Och trots en extremt trött Dennis så gjorde jag det ikväll.

Blir riktigt fint. Men ovant när det blir mindre och så tomt inne i hörnet där dvdhyllorna står nu. Men en vanesak, så måste nog köpa ett nytt Melltorp så jag kan ha kvar det här som skrivbord. Förutom det måste jag inhandla stativ till bakre högtalarna, en ny fet Samsung-skärm (FX2490HD) och en röd Ballograf 'Bank desk set'-penna. Tänk vad vackert det skulle bli. Ett måste.

Dessutom vill jag pimpa köket lite. En gardin vore på sin plats. Flickan köpte dock en röd julgardin för 45kr och satte upp. Ser lite mer hemtrevligt ut. Men jag vill ha en röd Marimekko och såklart en pepparkvarn från Muuto. Den färgglada som påminner om LEGO. För måste ha lite nytt vackert ute i köket för att matcha mitt nya fina knivblock från Eva Solo.

Före.


'Kontoret'.


Köket.


Kommentarer
Postat av: Enna

Vart har du köpt dom vita lamporna i köket? :)

2010-11-06 @ 23:13:46
URL: http://ennizen.blogg.se/
Postat av: Dennis

Köket?.. Fönstret menade du kanske? De är från Mique Allrummet i Motala, vet inte riktigt vilka som tillverkat dem.



2010-11-08 @ 20:46:29
URL: http://dennisklarin.blogg.se/
Postat av: Enna

Aa sorry ja i fönstret:) Okey grymt fina var dom! :)

2010-11-10 @ 22:42:19
URL: http://ennizen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen