En helg.

Ännu en helg har passerat. De är för korta dessa helger. I fredags blev det förfest hos Johan, fest hos Micke. Trevligt. Igår blev det bara lite slapphäng här hemma, Johan och Micke förfestade lite här innan de gick iväg på fest och så kom Ewe och Jonas över en sväng. Trevligt även det.

Har vart en riktig slappsöndag idag. Har spelat en hel del New Super Mario Wii, med flickan. 2 players gör det ännu roligare. Sett hockey med, skönt att Färjestad tog sig vidare, blir spännande på tisdag. Flickan har önskat Janssons frestelse ikväll så det är väl bara att ställa sig och laga det. Men det kan bli fint, lite påskmat. Ska sätta igång med det nu. Hej.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej!



Jag har precis skaffat mig en Iphone och det verkar som du är lite av en expert :) Tänkte höra med dig om du vet om man kan blogga från den, har blogg på blogg.se och kan bara blogga med text inlägg inga bilder , vet du möjligtvis hur man gör? :)



Tack på förhand, Caroline

2010-03-29 @ 16:32:31
Postat av: Dennis

Hej! Ja, det är inga problem att blogga via webbläsaren och skriva textinlägg. Dock är det lite värre med bilder, men det funkar också bra om man anvädner sig av MMS. Så registrera dig för MMS-bloggning på blogg.se så behöver du bara skicka ett MMS för att få upp bild och text i bloggen.



Dennis

2010-03-29 @ 17:11:33
URL: http://dennisklarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen