Turdag&helglängtan.

Vaknade tidigt idag, som alla dagar nu förtiden. Är för stressad för att sova, så sprang bort till gamla lägenheten och samlade ihop alla sopor, visade sig att det vart 6 stora säckar och min tv-kartong full till bredden med skräp och gamla kläder. Som jag och mina bröder körde i väg senare sen, efter att jag hade jobbat.

Vart en riktigt bra dag på jobbet idag, fick mycket gjort. Fotat, redigerat och upplagt på hemsidan. Sen har vi köpt upp ett lager Warhammer som jag håller på att lägga upp också, så finns endel att göra. Dessutom kom det en hel del kunder när jag stod i butiken, riktigt kul när det händer lite.

Unnar mig en lugn kväll ikväll, har vart för mycket den här veckan. Förutom att köra iväg soporna så struntar jag i andra lägenheten ikväll. Har sett Antikdeckarna, tagit en kall öl och knaprat lite på en chokladkaka. Det va jag värd.

Men i morgon bitti är det fullfart igen, pappa kommer in till stan och ska hjälpa mig att tömma förrådet och sen köra över det sista. Sen är det bara städningen kvar, lite av den, men det sätter man väl tjejen på va? Sen är det äntligen klart, då kan vi lämna ifrån oss nycklarna och sen nöja oss att ha en lägenhet att pyssla med.

Lite av en turdag idag, hittade en tjuga på golvet i affären förut när jag va och handlade, sen efter det gick jag hem och lyckades laga min favoritlampa. Det va en limpistol som krävdes, men nu är skrämen rättvänd och jättefin igen. Härligt.

Ser fram emot helgen, förhoppningsvis (måste) blir vi klara med lägenheten, DJ Hero ska inhandlas och så blir det lite inflyttningsfest med vänner här på lördag.

Nu är det dags för mat, alldeles för sent. Hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen