Wii Sports Resort.


Idag släpps Wii Sports Resort ihop med Wii Motion Plus här i Europa, Wii Motion Plus har iförsig gått att köpa löst ett tag med tanke på att den går att använda till Grand Slam Tennis och Tiger Woods PGA Tour 10. Men det här va spelet man väntade på, fortsättningen till Wii Sports som är det mest sålda Wiispelet, kanske i stor del pga att det ingår i Wii-paketet här i Europa.

Men nu har det kommit en gäng nya sporter med högre precision. Fäktning och bågskytte är de två sporter som fallit mig bäst i smaken, där märker man verkligen av Wii Motion Plus, gör man såklart i de andra grenarna också. Frisbee, basket, pingis, kanot, cykling, wakeboard, vattenskoter och flygsport är de andra nya grenarna men även bowling och golf finns med här precis som i Wii Sports, men nu är kontrollen aningen känsligare och mer precis.

Så det är absolut ett roligt sel och en värdig fortsättning på Wii Sports. Men blir såklart inte en lika stor upplevelse som när man provade Wii Sports för första gången när det va något helt nytt. Men Wii Sports Resort och Wii Motion Plus är såklart en måste för alla Wii-ägare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen