Mer nytt.




Har var i linköping på en liten shoppingtur med storebror, brorson och älsklingen idag. Handlade endel småtjaffs på IKEA, och en grön stol till matbordet så det blir lite mer färg där. En vit fick flytta till skrivbordet. Fint tycker jag.

Handlade även en stor svart blanksvartlackad barock-spegel på Nordik, den har stått på min önskelista länge och tyckte att det va dags nu.

Fick ta och lägga in en bild på flickans nya sminkbord också, en julklapp. Det är fint, är bäst att flickan får lite som hon vill i lägenheten annars flyttar hon väl.

Handlade även en trådlös videoöverföringsgrej på Netonnet, så jag slipper dra kablar in till sovrummet. Man har en 2.4GHz sändare och mottagare istället, funkar riktigt bra bara att man tappar lite av bildkvalitén. Men det duger helt klart.

Efter shoppingen blev det söndagsmiddag hos mor. Också trevligt och väldigt gott. Annars har det inte hänt så mycket roligt de senaste dagarna, förutom en liten fest i fredags. Flickan bjöd hem lite flickor innan de gick ut bara.

I morgon börjar man jobba igen, slita i tre dagar och sen får man lite nyårsledigt. Ska bli trevligt med nyår, blir middag här med de närmsta. Ser jag fram emot. Hej.

Kommentarer
Postat av: Jozzan

Vad fint ni har det hemma!

2009-12-28 @ 09:49:29
URL: http://jucismacker.blogg.se/
Postat av: Dennis

Tack så mycket! :) Har sett några bilder på Facebook och det ser ut som att ni har det fint hemma ni också ;)

2009-12-29 @ 20:30:32
URL: http://dennisklarin.blogg.se/
Postat av: karin

vart är låd/burkarna köpta?

2010-01-07 @ 21:08:03
URL: http://kakkaforsse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen