Så ska en lördag tas.

Vart en väldigt trevlig tillställning i lördags, knallade som sagt ner till Tobban och spelade lite med honom. Vart pizza, 360 och några öl. Sen kom Sarah och Ewe förbi där innan vi knallade ner till Wetternmagasinet och satte oss. Sen kom även Bebe och Elli förbi oss där nere så vi vart i alla fall några stycken. Vi som hade tänkt att sitta där för att höra musiken, inget smart drag för det va classic-rally eller något och starten va där nere, så allt vi kunde höra va en massa brummande gamla bilar. Persbrant körde så höjdpunkten va såklart att se honom glida förbi i sin Porche.

Men rallyt slutade lagom tills Timo skulle upp på scen, men då visade det sig att man ändå inte hörde något, så man fick springa bort till gallret för att höra. Men det va så otroligt dåligt drag, tre fyra fjortisar som hoppade längst fram, vilken besvikelse för Timo, och det tyckte han också för det stack han inte under stolen med i sin blogg.

Sen vid tio lämnade vi Wetternmagasinet bakom oss och sprang förbi Tobban för att hämta våra dyrbara påsar sen knallade vi upp till Bebe för efterfest, en aning tidig efterfest, men ändå. Den höll på bra länge och jag va nog inte hemma förens halv sex på morgonen, va extramt trevlig kväll, natt och morgon faktiskt. Både Matti med några vänner och Jesper med några vänner tittade förbi när vi satt uppe hos Bebe, så vart ett gäng även där.

Kommentarer
Postat av: Johan

Nämmen sicka fina bilder du.

2008-06-30 @ 12:33:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen