Dödslistan.

Hade inget planerat idag så visste att jag behövde ta mig i kragen om det inte skulle bli så att jag låg och spela och tittade på tv hela dagen. Så i natt gjorde jag en checklista med saker jag skulle göra idag.

Boka ny tvättid
Dammsuga
Panten
Handla

ONOFF
Apoteket
Diska
Soporna

Så har betat av det som är kusivt i alla fall, så ganska duktig har jag vart. ONOFF ska jag bara till om de hör av sig och säger att de har fått pappret om datorn jag ska lämna in till försäkringsbolaget, men om jag åker dit ska jag nog köpa mig ett Playstation 3 spel i julklapp också, lutar åt Resistance 2 för det har typ alla andra jag känner med PS3 och de verkar väldigt nöjda, eller kanske ett Singstar. Vart lite sugen på att sjunga ABBA-låtar efter att man såg Mamma Mia, men är antagligen roligare med ett med blandande låtar.



Förresten har jag blivit med bjuden på att köra radiostyrdbil ikväll i Linköping, hade vart kul för har typ inte kört sen i våras. Men dels har jag min laddare utlånad och så är min Shark trasig, den som är meningen att vi skulle tävla med ikväll, men tror Hasse har delar så kanske följer med och plockar ihop den i alla fall.

Åt precis en jul frukost/lunch, kanske kallas brunch då ja. Med köttbullemacka, julskinkmacka, ägghalvor och senaps sill. Tände tredje ljust också för det hade jag visst glömt. Mysigt och gott. Ne, nu ska jag ta en dusch och sen fortsätta göra något vettigt. Puss.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag måste ta mig ner till ONOFF nån dag och lämna in min mp3 spelare :P Hade problem med den första och fick en helt ny och nu verkar det som att det är samma fel igen.. :P Kanske fråga om man kan få en annan ist. :D

2008-12-17 @ 17:06:31
Postat av: Erik

Jag som skrev förra.

2008-12-17 @ 17:07:22
Postat av: Anonym

super troouuuper ! världens bästa ABba låt

2008-12-17 @ 19:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

BloggportalenBloggtoppen